soft de gestiune

Crește rentabilitatea școlii de șoferi cu eGES

Rentabilitatea reprezintă însușirea unei firme de a realiza profit. În condițiile economiei de piață, profitul este scopul suprem al oricărui business. Creșterea acestuia reprezintă creșterea rentabilității.

În cazul particular al unei școli de șoferi, rentabilitatea apare atunci când sunt suficienți cursanți înrolați, suficiente mașini în parcul auto al școlii, personal instruit să preia și să convertească un potențial client în cursant, suficient potențial de a atrage permanent clienți noi.

Prin urmare, rentabilitatea presupune obținerea unor venituri, în urma vânzării de servicii ale școlii și încasării la timp a plăților aferente, mai mari decât cheltuielile efectuate cu realizarea acestora. Pentru a fi capabil să vezi cât de rentabilă este sau cum crește rentabilitatea școlii tale de șoferi, ai nevoie de niște instrumente, în zilele noastre automatizate, sau de mai mult personal auxiliar.

În varianta în care mizezi pe mai mulți oameni angajați, atunci trebuie să iei în calcul faptul că îți vor crește cheltuielile legate de salarii și taxe salariale. În plus față de aceste cheltuieli, pe alocuri inutile, mai ai în vedere că volumul de muncă este destul de mare, iar activitatea în sine suficient de plictisitoare ca să te confrunți cu personal demotivat sau fluctuant, eventual cu erori în gestionarea bună a agendelor instructorilor.

În teorie, eroarea s-ar putea traduce prin lipsa controlului asupra ședințelor anulate, prin programarea unui elev la o ora nesolicitată, prin neprogramarea unui elev care a solicitat programare, etc. Un fel de indisciplină datorată resurselor. În practică lucrurile stau diferit, eroarea este echivalentă cu bani aruncați pe geam.

Cum te ajută eGES să crești rentabilitatea școlii tale de șoferi?

  • din câteva click-uri modifici agenda instructorilor;
  • poți urmări performanța elevilor;
  • eviți anulările repetate;
  • crești motivarea instructorilor;
  • creezi un flux sănătos de programări ale ședințelor de traseu;

Vezi cum poate să te ajute eGES efectiv să-ți crești afacerea. Vezi DEMO

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email