eges

De ce au nevoile școlile de șoferi de soft de gestiune?

De ce un soft de gestiune pentru școlile de șoferi?

Un soft de gestiune reprezintă un instrument complex, care ajută administratorii școlilor de șoferi  să le administreze mai eficient și mai rapid. Nemailuând în calcul faptul că în era tehnologiei, administratorii ar trebui să mizeze mai mult pe automatizări ca și măsură de rentabilizare, un soft de gestiune este chiar indispensabil d.p.d.v. al cantității de informații pe care o pune la dispoziție printr-un click:

 • Numărul cursanților înscriși zilnic;
 • Programul instructorilor;
 • Numărul de sesiuni reprogramate per instructor;
 • Numărul de ore lucrate ale unui instructor / lună;
 • Plăți încasate;
 • Cheltuieli efectuate;
 • Documente ce urmează să expire și multe altele.

În aceste condiții, întrebarea legitimă ar fi ”cum se poate lucra fără un soft de gestiune într-o școală de șoferi”? Și aici nu ne referim la acele softuri existente pe piața din România care acoperă maximum 50% din nevoile unei școli de șoferi cu activitate relativ intensă. Vorbim despre un soft de gestiune complex, care îți oferă o imagine completă a business-ului în timp real. Degeaba faci o retrospectivă la sfârșitul lunii, trimestrial sau semestrial, când lucrurile sunt finalizate, de vreme ce ai ocazia să vezi fluxul și rezultatele financiare ale firmei la sfârșitul fiecărei zile, așa cum este normal și sănătos pentru un business cu obiectiv de dezvoltare.

Diferențe față de alte softuri dedicate școlilor de șoferi

eGES a fost creat pentru a servi administratorilor ca instrument de business analytics. Considerăm că orice om de afaceri trebuie să ia decizii în cunoștință de cauză, nu la fler sau nu doar la fler. Practic, făcând o analiză cel puțin lunară a business-ului, administratorul sau directorul general va ști ce decizii să ia în viitor pentru a aduce mai mulți cursanți în școală sau pentru a motiva instructorii să lucreze mai profesional.

În altă ordine de idei, și pentru angajații unei școli de șoferi dotați cu softul de gestiune eGES lucrurile se schimbă în bine, pentru că munca obositoare, plictisitoare și consumatoare de timp se reduce dramatic. În linii generale, față de alte softuri de gestiune dedicate școlilor de șoferi, eGES

se diferențiază prin:

 • Numărul mare de documente conținute: foaia de parcurs, contracte, carnetul elevului, adeverințe, etc;
 • Posibilitatea de a optimiza agenda instructorului;
 • Posibilitatea de a înlocui în timp util documentele care expiră;
 • Reacția rapidă de răspuns la o solicitare de documente;
 • Securizarea datelor, fiind un soft în Cloud;
 • Analize financiare și altele.

Acolo unde alte soft-uri sunt deficitare, de exemplu la partea de securizare a informațiilor, back-up și recuperare în caz de pierdere, eGES oferă un grad avansat de securitate pentru că este găzduit în Cloud și deține servere dotate cu sisteme de securitate performante, iar back-up-ul și recuperarea datelor sunt scopuri în sine. În cazul ștergerii din greșeală sau cu rea-intenție a bazei de date de către un angajat rău-voitor, aceasta poate fi recuperată și restaurată.

Un alt aspect important de luat în calcul atunci când alegi dacă să deții sau să nu deții acces la un soft de gestiune pentru școala ta de șoferi este reprezentat de gradul de convertire a potențialilor clienți în clienți ai școlii. Oportunitatea de a înscrie cursanți nu este dată exclusiv de numărul de oameni interesați să se înscrie la școală, ci și de modul în care personalul școlii de șoferi interacționează cu viitorii cursanți. Cu cât au parte de o primire caldă, prietenoasă, cu atât cursanții sunt mai ușor de convins și aderă mai repede la o anumită școală de șoferi. Cu cât timpul alocat întâlnirilor cu viitorii cursanți este mai scurt și personalul angajat mai stresat din cauza volumului mare de documente ce trebuie înregistrate, pregătite și listate, cu atât oportunitate nu întoarce rezultatele scontate.

În direcția transformării oportunităților în rezultate favorabile școlii de șoferi, eGES oferă toate instrumentele pentru a observa în timp util cum are loc această transformare. Poți realiza o analiză completă a procesului negociere și apoi vânzare, cu determinarea potențialului de vânzare asociat fiecărei oportunități. Probabilitatea de vânzare și veniturile devin variabile controlate maximal de tine și se pot transforma cu mai multă ușurință în succese.

Pentru a te convinge că un soft de gestiune poate aduce valoare reală pentru școala de șoferi pe care o administrezi, vezi DEMO

 

 

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email