De ce eGes?

O Tehnologie și un Sistem Integrat de Informații

EGES automatizează procesele și fluxul de lucru, organizează & interpretează date

Evidență cursanți

Ai posibilitatea să vezi oricând situația cursanților: numărul total al înregistrărilor pe zi/ săptămână/ lună. Obții informații despre statusul lor: numărul de ore efectuate, reprogramări, examen, plăți efectuate, restanțe.

Agendă electronică instructori

Softul te ajută să urmărești gradul de încărcare al fiecărui instructor în parte, procentul de anulări/ reprogramări ale ședințelor, comparații între instructori. De asemeni, calculezi automat salarii +/ bonusuri per instructor.

Documente automatizate

Foile de parcurs, carnetele, cataloagele, contractele sunt generate automat. Practic secretarele au nevoie doar de câteva click-uri pentru a completa o foaie de parcurs, pentru care altfel ar petrece minute bune și ore pe zi.

GDPR ready

În conformitate cu noile reglementări privind procesarea datelor cu caracter personal, softul este gândit să respecte GDPR. Accesul la date poate fi restricționat conform fișei postului.

Evită eroarea umană

Evidențele din excel/ access sau programările făcute manual în agenda fizică iau timp și pot fi ușor pierdute sau șterse din greșeală. eGES arhivează electronic toate documentele firmei, evitând eroarea umană.

Încasări securizate

Plățile efectuate și plățile restante sunt ușor de urmărit în soft. Administratorul poate să se conecteze de pe PC, tabletă sau mobil pentru a vedea în timp real rapoarte financiare pe zi, săptămână, lună, an.

Training & Suport Tehnic

eGES este un soft creat să fie intuitiv și foarte ușor de folosit de orice angajat

Pot face plata abonamentului online?

Intră pe site, alege unul dintre planurile tarifare care te avantajează în acest moment. Dă click pe ”înscrie-te” și vei fi transferat către pagina de plăți online.

Pot renunța oricând la abonament?

Durata colaborării între eGes și o școala de șoferi este stabilită prin contract, cu posibilitatea de a renunța la contract cu o notificare de 15 zile înainte de luna următoare. Neplata abonamentului se consideră renunțare la contract.

Ce se întâmplă cu datele mele dacă renunț la abonament?

Datele înregistrate în eGes sunt proprietatea exclusivă a beneficiarului și pot fi accesate doar de către acesta cu user și parolă. Există o perioadă de grație de 30 de zile, timp în care beneficiarul are posibilitatea de a-și copia datele de pe server. După aceasta perioadă datele sunt șterse definitiv automat.

Datele mele sunt securizate?

Datele sunt securizate și păstrate în Cloud. Doar beneficiarul și persoanele desemnate de acesta care primesc user și parolă de la beneficiar pot accesa contul respectiv.

Primesc suport tehnic?

Da, la abonare, beneficiarul primește training live, un video explicativ și suport tehnic permanent gratuit.

Suportul tehnic se plătește?

Suportul tehnic nu se plătește, este gratuit și poate fi solicitat ori de câte ori beneficiarul întâmpină vreo dificultate legată de program.

Există training la soft?

Da, există training live și un video explicativ al tuturor funcțiilor, în plus beneficiarul primește suport tehnic permanent.

Colaborarea este pe bază de contract?

Colaborarea are la baza un contract de prestări servicii, care se poate încheia pe o durată prestabilită de beneficiar.