Despre Noi

DESPRE NOI

Credem cu tărie că business-urile se dezvoltă armonios, atâta vreme cât administratorii lor rămân receptivi la schimbările pieței. În condițiile competitivității de azi, înregistrată în majoritatea piețelor, misiunea supremă a antreprenorilor a devenit aceea de a capta atenția și a păstra interesul clientului cât mai mult timp asupra serviciilor oferite.

Pentru a putea rămâne cât mai conectat la comportamentul și nevoile clienților săi, administratorul unei școli de șoferi are nevoie de instrumente automatizate, specializate în a urmări, măsura, analiza, interpreta rezultate.  În acest scop am dezvoltat eGES.

Vrem să venim în ajutorul proprietarilor de școli de șoferi cu un soft complex de gestionare a proceselor operaționale. Am vrut ca din câteva click-uri munca secretarelor să fie simplificată, iar timpul alocat altădată scrisului de mână să fie direcționat către activități generatoare de venituri pentru școală.

Misiunea noastră este să simplificăm munca laborioasă a secretarelor și să oferim administratorilor șansa de a vedea în timp real cum le funcționează afacerea. Satisfacția noastră imensă va fi aceea de a vedea că proprietarii de școli de șoferi au timp și resurse din ce în ce mai multe ca să-și dezvolte afacerile și ne cer funcții noi pentru a acoperi cât mai multe nevoi operaționale.

 

eGES este mai mult decât doar un soft

eGES este mai mult decât doar un soft de gestiune. eGES este un ajutor neprețuit pentru proprietarul unei școli de șoferi pentru că îl ajută să îmbunătățească condițiile de lucru ale angajaților, simplificându-le munca și oferindu-le șansa să-și dezvolte calități manageriale. Folosind eGES, administratorul unei școli de șoferi este informat zilnic despre situația financiară și operațională a propriei afaceri.