Functionalități

Centralizează informațiile despre cursanți

Toate documentele despre cursanți sunt centralizate în soft și sunt emise electronic. Oricând se poate reveni cu actualizări asupra acestor date, fără să fie nevoie să cauți în arhive, agende, excel-uri.

Control total asupra status-ului cursanților

Pentru ca afacerea să funcționeze bine, școala trebuie să se concentreze pe colectarea la timp a banilor și pe programarea efecientă a elevilor.

Înregistrează gradul de ocupare al instructorilor

Pentru a fi rentabilă colaborarea cu instructorii, aceștia trebuie să aibă un program prestabilit de ședințe, de la care e bine să nu se abată foarte mul. Pentru un flux fără întreruperi, EGES te ajută să actualizezi în timp real situația ședințelor, eliminând din sistem anulările și reprogramând alți elevi în locul celor anulați.

Programare eficientă a orelor de traseu

Administratorul unei școli de șoferi trebuie sa știe permanent care este gradul de ocupare al instructorilor, pentru a optimiza încasările.

Evidențe financiare actualizate în timp real

eGES scurtează timpul de încasare a plăților restante ale cursanților, pentru că urmărește încasările. Acest lucru îți dă posibilitatea să faci proiecții financiare cu privire la cash flow, să ai bani de investit, în reclamă de exemplu sau în achiziționarea de mașini sau alte lucruri care te ajută să aduci mai multe încasări în firmă.

Creeză rapoarte financiare zilnice, saptămânale, lunare

Este esențial să cunoști starea financiară a școlii tale de șoferi în orice moment. Posibilitățile de creștere și dezvoltare a afacerii apar doar când resursele financiare sunt foarte bine gestionate.

Optimizează procesele operaționale

Pentru că elimini scrisul manual, foile de parcurs se vor genera automat din soft, nu vei mai avea angajați frustrați de volumul mare de lucru sau de oameni angajați doar să scrie foi de parcurs, care cresc inutil taxele firmei. 

Angajații sunt capitalul cel mai de preț pentru succes

Ai șansa de a avea angajați multumiți de condițiile de lucru și mai mult timp dedicat activităților de urmărire și consolidare a cash-flow-ului.

Arhivează electronic dosarele cursanților

eGES conține toate datele și informațiile despre cursanți în format electronic: plăți, restanțe, ore efectuate, anulări/reprogrămari, ore de legislație, dosar cursant, programări examene, ore de perfecționare, etc.

Istoricul și situația curentă a fiecarui cursant

Ori de câte ori este necesară parcurgerea situației unui anume cursant, secretarele nu mai sunt nevoite să caute fizic dosarul, ci să urmărească înregistrările electronice.

Ține evidența expirării documentelor

eGES conține toate documentele firmei cu termen de valabilitate și te notifică în timp util, de fiecare dată când unul din acte este pe cale să expire (cu cel puțin 1 lună înainte)

Atestate, asigurări și alte documente

Știi că un atestat nu este chiar simplu de obținut și poate să-ți încurce atât programări deja efectuate, cât și examene.

Calculează automat salarii/bonusuri

În funcție de gradul de ocupare al fiecărui instructor, aceasta obține un beneficiu financiar, pe care softul îl calculează automat și poate fi transmis din când în când pentru a motiva echipa.

Performanță susținută tehnologic

Instructorii își pot îmbunătăți performanța lunară dacă primesc săptămânal de la echipa de management situația beneficiilor financiare.

Ține evidența per sedii

Ai opțiunea de a introduce mai multe sedii și de a avea evidențe clare per fiecare sediu în parte, așa cum cere de altfel și legislația în domeniu.

Cursanți & instructori arondați corespunzător

Cu cât ai mai multe sedii, cu atât bătaia de cap este mai mare atunci când vine vorba de administrarea resurselor. eGes colectează și sortează datele per sediu, astfel încât rezultatele să fie ușor de urmărit pentru administrator.

eGES soft complex de gestiune, în continuă dezvoltare

eGES este un soft complex și ușor de folosit de către toți angajații implicați în administrarea unei școli de șoferi. Softul va suferi modificări continue, întrucât dorim să acopere cât mai multe cerințe operaționale ale clienților noștri. 

Vezi demo pentru a te convinge de beneficiile soft-ului.