Termeni și Condiții

Termeni și Condiții de utilizare a eges.ro

Citește cu atenție termenii și condițiile de colaborare cu noi, înainte de a lua o decizie

Site-ul www.eges.ro este proprietatea Cloud Engine SRL
Prezentul document stabilește termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.eges.ro. Navigarea pe site sau înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea implicită, fără altă procedură, a termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului, precum și a tuturor consecințelor care decurg de aici.


Scopul principal al site-ului este de a prezenta produsele și serviciile firmei noastre și de a face informare generală cu privire la practicile marketingului digital. Pentru a obține informații generale legate de marketingul digital, vizitatorii pot accesa website-ul benevol, fără a fi necesară o înregistrare prealabilă ca user. De asemenea, utilizatorii au ocazia să se înregistreze benevol în baza noastră de date pentru a primi newslettere, informări generale și cu caracter comercial de la noi. In baza art. 13 din REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI/ 27 aprilie 2016, informam ca vom colecta si prelucra datele cu caracter personal, nume, adresa de email, numar de telefon, in scopul comunicarii de buletine informative („newsletters”), precum si cu desfășurarea de activități de promovare cu caracter comercial.

Utilizatorii au, de asemenea, posibilitatea, ca odată înregistrați în baza noastră de date să ceară expres să fie eliminați sau să nu mai primească temporar sau niciodată informări de la noi.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezintă o componentă importantă a modului în care serviciile online sunt oferite utilizatorilor, datele acestora fiind procesate atât la deschiderea contului, cât și pe tot parcursul activitatii pe care acestia o desfasoara, prin cumpararea de servicii on-line.

Comportamentul utilizatorilor poate fi monitorizat, în vederea îmbunătățirii serviciilor oferite.

Pentru a putea cumpăra produse sau servicii online de pe site-ul nostru, utilizatorii au obligația de a se înregistra cu nume de utilizator și parolă, precum de a oferi și date cu caracter personal, cum ar fi date despre card, adresa, CNP-ul, etc., iar utilizatorul își dă consimțământul în mod expres ca este de acord ca site-ul sa utilizeze aceste date.

Utilizatorul are dreptul de a-si retrage consimțământul oricând dorește. În situația in care utilizatorul solicită încetarea prelucrarii datelor cu caracter personal, accesul la o parte din continutul site-ului va fi automat restricționat, deoarece aceasta nu poate funcționa fără prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorului.

Înregistrarea presupune un nume de utilizator și o parolă, pe care doar utilizatorul o cunoaște și are obligația de a o ține secretă. Faptul că o face publică sau o împrumută unui terț îl privește personal și îl face direct și unic răspunzător pentru eventualele consecințe ce ar putea decurge de aici.

Prin “utilizator” se înțelege orice persoană fizică sau juridică care accesează website-ul www.eges.ro

Cloud Engine SRL nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau metodei prin care utilizatorul ajunge sau navighează în website.

Accesul la site-ul www.eges.ro este liber și orice utilizator are posibilitatea de a vizualiza informații, descrieri despre produse sau servicii, modalități de lucru, etc., care aparțin firmei noastre. Utilizarea lor în scop comercial este strict interzisă.

Toate drepturile de autor pentru informațiile existente pe website-ul nostru sunt proprietatea Cloud Engine SRL

Conținutul website-ului în materie de texte, design, logo și alte materiale existente și prezentate pe website-ul nostru sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea Cloud Engine SRL. Toate referirile la alte website-uri sau linkuri exprese care pot apărea pe website-ul nostru nu sunt controlate de noi, nu ne aparțin și nu suntem răspunzători pentru eventualele pagube apărute ca urmare a navigării prin ele.

Orice eventual litigiu în legatură cu acest website este de competența instantelor din Bucuresti.

Cloud Engine SRL își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe difuzarea temporară sau permanentă a conținutului site-ului, precum și de a pune la dispoziția utilizatorilor anumite tipuri de produse sau servicii, fără să-i informeze în prealabil.

Cloud Engine SRL nu oferă garanția că informațiile prezente în site sunt de ajutor pentru utilizatori sau sunt corecte, că produsele sau serviciile se potrivesc tuturor utilizatorilor sau că aceștia vor fi mulțumiți cu ele.

Utilizatorul este singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate dipozitivelor după care navighează pe site-ul nostru sau rețelei de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcarii de informații și servicii din conținutului site-ului.

Produsele digitale livrate de către Cloud Engine SRL nu pot fi returnate întrucât se consideră serviciu, conform legislației române în vigoare. Indiferent de metoda de plată, sumele sunt finale și nu pot fi returnate sub nicio formă. Utilizatorii care au plasat deja comanda pe site au acceptat benevol condiția că sumele nu sunt rambursabile și, prin urmare, nu au dreptul de a cere rambursarea sumei aferente produsului/ produselor comandate. Cloud Engine SRL nu îți asumă responsabilitatea pentru calitatea și conținutul documentelor prezente în site, pe care utilizatorul le parcurge online sau le descarcă. Este la latitudinea utilizatorului să descarce și să folosească conținutul prezent pe site în scopul în care acesta dorește.

Utilizatorii nemulțumiți de calitatea produselor sau serviciilor Cloud Engine SRL sunt rugați să transmită în scris o plângere la adresa contact@eges.ro. Nu garantăm că soluția oferită va satisface parțial sau total cererea utilizatorului nemulțumit.

Pentru orice eventual comentariu postat de către un utilizator sau un terț pe site-ul nostru, care defăimează, discriminează, are drept consecințe distrugeri sau pagube materiale, morale sau de orice altă natură nu suntem răspunzători și nu ne asumăm nicio vină. Nu oferim nicio garanție că accesând website-ul nostru veți fi protejat de pagube sau de erori în informații. Nu ne asumăm eventualele defecte, erori, greșeli din care rezultă pagube de orice fel.

În situatia în care considerați că un anumit material încalcă dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi, va rugam sa ne instiintati.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a le modifica continutul va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului.

Nu oferim informatiile colectate unor terți, fără consimțământul expres și prealabil al utilizatorilor. Putem comunica unor site-uri partenere statistica privind traficul utilizatorilor site-ului, doar ca ansamblu de date. Nu vom comunica nicio informație identificabilă personal despre niciun utilizator individual.

Suntem interesați să îmbunătățim în permanență serviciile noastre și, de aceea, dorim să protejăm confidențialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor utilizatorilor, pe care le colectăm și pe prelucrăm numai cu acordul utilizatorilor. În relația cu noi, beneficiați conform prevederilor legale aplicabile de următoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție și procesul individual automatizat.

Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre termenii și condițiile de mai sus, avem rugămintea să nu utilizați serviciile oferite de site-ul nostru, refuzul de a comunica anumite date putând duce la imposibilitatea de a vă oferi serviciul solicitat.

Atunci când veți dori să nu mai primiți newslettere sau materiale informative din partea noastră, vă puteți dezabona folosind butonul „Dezabonare” sau „Unsubscribe”.